Elfde Triathlon van de Krimpenerwaard

Deel dit:
Jan Duel (tweede van rechts) met een deel van het organisatieteam van de te houden Triathlon, poserend voor een recente aanschaf.

Jan Duel (tweede van rechts) met een deel van het organisatieteam van de te houden Triathlon, poserend voor een recente aanschaf.

KRIMPEN A/D LEK – Alhoewel de watertemperatuur van de Surfplas bij Krimpen aan de Lek nog te wensen overlaat, draait de organisatie van de Triathlon van de Krimpenerwaard op volle toeren.

Op zaterdag 30 mei zijn de surfplas en het bijbehorend natuurgebied wederom het decor van een triathlonwedstrijd op hoog niveau. Met 250 atleten verdeeld over de achtste en kwart afstand zal het een drukte van belang zijn.

Tussen dit geweld zal ook Jan Duel, Managing Director van hoofdsponsor Dekker Transport, zich staande proberen te houden. Naast hoofdsponsor Dekker Transport, draagt een groot aantal andere sponsoren en vele vrijwilligers bij om deze dag tot een succes te maken. Door de groei van het evenement de laatste jaren is het aantal betrokken vrijwilligers gestaag gegroeid tot zeventig mensen.

Het startschot voor de achtste afstand wordt om 10.00 uur gegeven. Hierbij ook enkele atleten die deelgenomen hebben aan het tri-traject wat de organiserende Triathlonvereniging Krimpenerwaard aan heeft geboden. Om 11.30 worden de atleten voor de kwart afstand weggeschoten. Publiek wordt aangeraden met de fiets te komen, gezien de beperkte parkeerruimte.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.