Business Club VV Schoonhoven viert tienjarig jubileum

Deel dit:

businessclub1SCHOONHOVEN – Business Club VV Schoonhoven vierde dinsdag haar tienjarige bestaan. De netwerkclub gelieerd aan voetbalvereniging Schoonhoven werd tien jaar geleden door vijf heren opgericht in wat destijds nog Boven bij Bestek was.

Inmiddels is de club gegroeid tot tachtig donateurs en is in de regio daarmee de grootste business club met banden naar een sportvereniging. De club viert haar jubileum in gepaste stijl; donateurs en oud-donateurs worden zaterdag 13 oktober in gala verwacht op een sprookjesachtig kasteel in Limburg. Daar wordt het motto van de club in stijl nageleefd: miscemus utile dulci, het nuttige met het aangename verenigen.

In 2008 was voetbalvereniging Schoonhoven een van de eerste sportclubs in de regio die het fenomeen ‘business club’ omarmde. Het bestuur werd gevormd uit twee spelende leden, een lid van het hoofdbestuur en twee betrokken ouders met ruime netwerkervaring. De officiële kick-off was wederom bij Boven en werd opgeluisterd door een lezing van waterpolocoach Robin van Galen, destijds met een kersverse olympische titel op zak.

In de tien navolgende jaren volgden vele sprekers, citytrips (onder andere naar Keulen, Willingen, Groningen, Haarlem en Maastricht), vrimibo’s, bedrijfsbezoeken en sportieve events als The Highland Games, Wie is de Mol, Archery Tag, Citygolf, Pubquiz en Drakenbootraces. De club was ook verantwoordelijk voor de twee grote zogeheten Dulci-feesten in Het Bastion en op een luxueuze partyboot, alsook voor het grote kartingspektakel Monaco aan de Lek. Het programma voor komend seizoen is nog ‘top secret’, maar legt de lat volgens het zittende bestuur weer een centimeter hoger.

“Wij richten ons op professionals in elke branche”, vertelt bestuurslid Jeroen Vermeulen. “Op ondernemers en managers met een bedrijf in de Krimpenerwaard en zakenlieden die in de Krimpenerwaard wonen, maar elders hun bedrijf hebben. Rode draad: mensen die graag hun kennis delen en onderdeel willen zijn van een nuttig en gezellig zakelijk netwerk.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.