BC Sluyk Lekkerkerk speelt opnieuw landelijk

Deel dit:

LEKKERKERK – In het net begonnen badmintonseizoen speelt het eerste team van badmintonclub Sluyk Lekkerkerk opnieuw mee in de landelijke competitie.

De eerste wedstrijd in de vierde divisie leverde drie punten op, de tweede wedstrijd kwam uit op een 5-3 winst. In de herendubbel tegen BC Nieuwerkerk kwamen Colin Barrow en Maarten Timmer nog niet direct op stoom. De partij werd dan ook verloren.

De dames Sanne van Buuren en Michelle de Jager maakten dit verlies weer goed door in twee sets de damesdubbel te winnen. Vervolgens liep het Lekkerkerkse viertal uit doordat zowel Colin als Sanne hun enkelpartij wonnen. Omdat Maarten zijn enkelpartij in de derde set net aan verloor en Michelle in twee spannende sets verslagen werd, stond het met de mixed dubbels nog te gaan weer gelijk.

Colin en Michelle zetten in de eerste mixed dubbel de Nieuwerkerkers vrij eenvoudig aan de kant. De tweede mixed dubbel werd een driesetter. De derde set werd door Maarten en Sanne met 21-19 gewonnen, wat dus uiteindelijk leidde tot vijf winstpunten.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.