Bomvolle uitzending talkshow ‘Jan en Alleman’ [video]

Deel dit:
Lyanne Meijer. (Foto: Bas de Zeeuw)

Lyanne Meijer. (Foto: Bas de Zeeuw)

KRIMPENERWAARD – In het sportcafé van sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk wordt eens in de twee weken het programma ‘Jan en Alleman’ opgenomen: de regionale talkshow van RTV Krimpenerwaard. Lokale en regionale gasten schuiven aan om te praten over actuele kwesties en gebeurtenissen.

Het programma wordt woensdagavond vanaf 20.00 uur live opgenomen, met publiek erbij, en duurt ruim een uur. Vanaf donderdag is het programma te bekijken op televisie en via de website van RTV Krimpenerwaard.

In de uitzending van deze week een overzicht van de activiteiten met Koningsdag en Bevrijdingsdag in de Krimpenerwaard. Jolanda van der Seijp en Stella Speksnijder schuiven aan om te praten over Uit in de Waard: toerisme in en promotie van de Krimpenerwaard. Lyanne Meijer uit Krimpen aan de Lek doet een nieuwe gooi naar misstitel. Kerkelijk centrum De Hoeksteen in Schoonhoven brengt de musical ‘Ruth’. Te gast is Anneke Huizinga.

Lydia Rehorst uit Lekkerkerk gaat voor een medaille bij de marathon van Rotterdam. Bij de Franse Kade en de Koeneschans in Vlist zijn in de zeventiende en achttiende eeuw gebieden onder water gezet. Deze stille getuigen van de Oude Hollandse Waterlinie maken deel uit van het Waterwandelarrangement 1815, dat donderdag 16 april van start gaat. Zondagmiddag 19 april is er weer een zondagmiddagmatinee in Partycentrum Amicitia in Lekkerkerk. Een vooruitblik met organisator Kees de Haan en zangeres Lana Wolf.

Presentatoren zijn Ilja Bakker en Gerard de Bruin.

Volgende opname: woensdag 22 april. Dit keer niet in het sportcafé in Lekkerkerk, maar op de Business Beurs in Bergambacht.

Lydia Rehorst. (Foto: Bas de Zeeuw)

(Foto: Bas de Zeeuw)

Lana Wolf. (Foto: Bas de Zeeuw)

Anneke Huizinga. (Foto: Bas de Zeeuw)

Anneke Huizinga over de musical ‘Ruth’ die in Schoonhoven wordt opgevoerd. (Foto: Bas de Zeeuw)

Albert de Haaij van de oranjevereniging in Lekkerkerk. (Foto: Bas de Zeeuw)

Albert de Haaij van de oranjevereniging in Lekkerkerk. (Foto: Bas de Zeeuw)

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.