Volle zaal voor shantykoor De IJsselmannen

Deel dit:

ijsselmannenOUDERKERK A/D IJSSEL – De theaterzaal van De Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel was zaterdag afgeladen vol. Een kleine 350 toeschouwers genoten van de derde, extra gala-avond van shantykoor De IJsselmannen. Het koor mocht in deze serie in totaal ruim 1000 toeschouwers verwelkomen.

Na een afwisselend concert met enkele nieuwe nummers, volgde na de pauze de musical ‘Naar de Oost’, waarbij de mannen werden aangetroffen in de rimboe van Indië

Het was hier een komen en gaan van bijzondere lieden en zeelui. Hoogtepunten daarbij waren onder andere de binnenkomst van Paus Franciscus, de bekende zangeres Anneke Grönloh, twee padvinders die het publiek op indrukwekkende wijze bespeelden en vijf inboorlingen die op luidruchtige wijze een kookpot binnen brachten met een zeer verrassende inhoud. Alles omlijst met vele zeemansliederen. Het stuk werd besloten met het indrukwekkende ‘Het Licht van de Brandaris’.

“Het publiek was laaiend enthousiast en deed goed mee, zodat gesproken kan worden van een zeer geslaagde avond”, laat Jan den Boer namens het shantykoor weten.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.