StreekFonds Krimpenerwaard zoekt vrijwilligers

Deel dit:

streekfondsKRIMPENERWAARD – Het StreekFonds Krimpenerwaard zoekt vrijwilligers die het leuk vinden de website bij te houden en de nieuwsbrief te verzorgen.

Het streekfonds wil de cultuurhistorische en landschappelijke waarde van de Krimpenerwaard versterken en het landschap beleefbaar maken. Hiervoor geeft het fonds financiële ondersteuning aan kleinschalige en particuliere initiatieven die aan dit doel bijdragen. De organisatie van het fonds drijft volledig op vrijwilligers.

Katrien Prak, secretaris van het StreekFonds: “Het landschap van de Krimpenerwaard is een zaak van iedereen. Het StreekFonds zorgt voor geld dat we besteden aan projecten in de Krimpenerwaard. Maar we zijn er zeker ook voor het verbinden van partijen, zodat mensen samen mooie projecten van de grond kunnen krijgen. De organisatie van het fonds en van projecten gebeurt door vrijwilligers. Zo kan het geld dat het fonds krijgt, ook echt besteed worden aan het landschap. We krijgen het steeds drukker, dus we hebben ook steeds meer enthousiaste vrijwilligers nodig.”

Wie interesse heeft om zich als vrijwilliger in te zetten voor het Streekfonds, kan contact opnemen met Katrien Prak via info@streekfondskrimpenerwaard.nl of 06-53536227.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.