Snackpoint De Sticht achtste in Cafetaria Top 100

Deel dit:

stichtAMMERSTOL – Snackbar De Sticht in Ammerstol is als nummer 8 gekwalificeerd in de Cafetaria Top 100. De ranglijst wordt samengesteld door vakblad Snackkoerier.

De Sticht deed voor de derde keer mee aan de verkiezing. ‘Het is prachtig om te zien dat een relatief kleine cafetaria in een dorp van tweeduizend inwoners zijn zaakjes zo goed voor elkaar heeft’, is er over de snackbar te lezen in het juryrapport. En verder: ‘We waren blij verrast om middenin het Groene Hart zo’n mooie cafetaria aan te treffen met zulke aardige en vakbekwame ondernemers. Ze zijn heel enthousiast en werken goed samen met het jonge personeel. Als gast voel je dat de sfeer goed is.’

“Dit is echt een uitzonderlijke prestatie”, reageert eigenaar Pieter Hoogendoorn. “Drie jaar geleden hebben we de stap gezet om mee te doen aan de Cafetaria Top 100. Dat resulteerde in een 99ste plaats. In 2015 hebben we de nodige vernieuwingen doorgevoerd en investeringen gedaan. Met nog steeds honderd procent inzet eindigden we toen op plaats 60. Dit jaar hebben we op een aantal punten de werkwijze veranderd, kritisch naar onze zaak gekeken, de huisstijl doorgevoerd en zijn we nog meer op de kleine dingen gaan letten. Het kan altijd beter zeg ik, maar dit is fantastisch. Een prestatie die we met het hele team geleverd hebben.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.