Man en vrouw betreden verboden terrein Schoonhoven

Deel dit:

inbraakSCHOONHOVEN – Een man en een vrouw zijn dinsdagavond aangehouden wegens het betreden van een verboden terrein aan de Montignylaan in Schoonhoven.

Rond half tien meldde een oplettende getuige dat hij bij een oude timmerfabriek twee personen met zaklampen zag en boorgeluiden hoorde. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij bij een leegstaande woning achter de timmerfabriek een man aan. Op de grond lagen allerlei inbrekerswerktuigen en het was duidelijk dat er aan de deur was gerommeld. Bij zijn fouillering kwamen ook nog een busje met witte poeder, vermoedelijk harddrugs, en wat pillen naar boven. De man is daarop aangehouden.

Toen de agenten de leegstaande woning betraden, stuitten ze daar op nog een persoon. Deze vrouw is ook aangehouden. Ook zij bleek in het bezit van een busje met wit poeder.

Het tweetal is woensdag verhoord. Het Openbaar Ministerie zal nu beslissen of de verdachten vervolgd worden voor het betreden van verboden grond, het bij zich hebben van inbrekerswerktuigen en het bezit van harddrugs.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.