‘Krimpenerwaard Food Kaart’ feestelijk gepresenteerd [video]

Deel dit:
foodkaart

Beide wethouders met de cliënten van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

OUDERKERK A/D IJSSEL – Wethouders Dilia Blok (Krimpenerwaard) en Marco Oosterwijk (Krimpen aan den IJssel) kregen woensdag bij kaasboerderij Hoogerwaard aan de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel de eerste exemplaren van de ‘Krimpenerwaard Food Kaart’ overhandigd.

Op de kaart staat een breed scala aan lokale producten die afkomstig zijn uit de Krimpenerwaard. Van boerenkaas en ijs tot chocolade en honing, van verse koeienmelk tot witlof en van rundvlees tot speciaal bier. Met de kaart in de hand is het voor consumenten direct duidelijk waar in de Krimpenerwaard welke producten worden aangeboden.

De kaart is precies op tijd klaar zodat de cliënten van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard de Food Kaart bij de streekproducten kerstpakketten kunnen inpakken. Daarnaast zal de folder verspreid worden in de regio. Ook komt deze op verschillende websites digitaal beschikbaar. Op de website Proef de Krimpenerwaard staat steeds het laatste nieuws over ambachtelijke lokale producten en hun producenten.

De ‘Krimpenerwaard Food Kaart’ is een initiatief van de Stichting Promotie Krimpenerwaard gesteund door de gemeente Krimpenerwaard, de gemeente Krimpen aan den IJssel, het Streekfonds en de Rabobank.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.