Jubileumboek 100 jaar Harmonie Stolwijk is af!

Deel dit:

df01ec22-5658-4a69-b3c5-91e4771df6b4STOLWIJK – Zaterdag 18 augustus om 11.00 uur zal de presentatie plaatsvinden van het jubileumboek ‘100 jaar Muziekvereniging Harmonie Stolwijk’. Het jubileumboek zal bij de kraam van de Harmonie op de braderie Stolwijk symbolisch aangeboden worden aan voorzitter Peye Verdoold. Daarmee krijgt de vereniging een verjaardagscadeau in de vorm van een mooi historisch boekwerk over de afgelopen honderd jaar.

“Het heeft ons twee jaar voorbereiding gekost maar het resultaat is om trots op te zijn”, aldus een enthousiaste Margot Anker in de uitzending zaterdagmiddag bij RTV Krimpenerwaard. Margot vormt samen met zes andere leden de jubileumcommissie die enorm veel energie in dit project hebben gestoken. “We hebben overal de informatie vandaan gehaald, bij o.a. de Historische Vereniging en oud leden”, vertelt Margot. “Maar…. het is gelukt en we zijn enorm trots op het resultaat”.

Het jubileumboek is te verkrijgen voor € 25,00 per stuk. Het is een leuk en leesbaar stukje historie geworden met prachtige foto’s. Naast het jubileumboek is zaterdag tijdens de braderie ook de verkoop van jubileumkoeken en is er de mogelijkheid om een bal te werpen op de kegelbaan. De geboortedag van de Harmonie Stolwijk is 16 augustus 1918. Komende donderdag zullen de leden dan ook in ‘Het Kwartier’ samenkomen om dit moment met de eigen leden te vieren.

Na de presentatie van het jubileumboek heeft de Harmonie Stolwijk nog één activiteit in dit jubileumjaar. Dat is de workshop drums/ percussie op zaterdag 10 november. Nadere informatie daarover volgt nog.

Harmonie in de jaren '90

Harmonie in de jaren ’90

Harmonie 2018

Harmonie 2018

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.