Fiets mee op 19 mei met Team Carolien

Deel dit:

53359509_1190382107793804_6739778198323593216_oVLIST –  Eerder dit jaar maakten wij kennis met Carolien Boere. In november 2016 kreeg zij het bericht van uitgezaaide borstkanker. Omdat voor haar opgeven ook geen optie is, maakt ze zich op voor de Alpe-d’HuZes. De laatste actie van ‘Team Carolien’ is de Challenge Toertocht op zondag 19 mei.

Op de E-bike was ze afgelopen zaterdagmiddag gekomen naar de studio van RTV Krimpenerwaard. Zo op het eerste gezicht zie je niet dat Carolien ziek is. “Doordat je niet ziet dat ik ziek ben, wordt je er ook niet altijd mee geconfronteerd”, vertelde Carolien op een rustige manier in de uitzending. “Mensen die dicht bij me staan weten dat ik erg ziek ben. Ik kan er gelukkig vrij gemakkelijk over praten. Deze ziekte kan iedereen overkomen. Gezond leven wil niet zeggen dat je dan geen kanker zou krijgen, zo werkt het niet. Ik ben nu 51 jaar, ik weet dat ik geen 55 jaar zal worden.”

Dit jaar doet Carolien mee aan de beklimming van de Alpe-d’Hues. Daarvoor is Team Carolien samengesteld met als doel dit jaar het streefbedrag van 33.666,- euro op te halen voor het KWF Kankerfonds. “Onze laatste actie is op zondag 19 mei. Dan houden we in samenwerking met wielervereniging GRTC Excelsior een fietssponsortocht over 20, 60 of 100 km. Startpunten in Gouda en Oudewater.” De boerderij van Carolien en Jan Boere is de tussenstop. “Ik heb heel veel sponsoren, de fietsers komen niets tekort die dag. Er is een DJ, koffie, thee, limonade, fruit, stroopwafels, we hebben alles. Doordat alles is gesponsord, kan het totale bedrag van de inschrijving naar het goede doel.”

Carolien rekent op minstens 300 deelnemers die dag. “Het is niet alleen voor wielrenners maar ook voor de recreatiefietsers. We hebben veel aan promotie gedaan. Op dit moment hebben we al ruim 30.000,- binnengehaald voor het KWF. Ik reken erop met deze actie dat we de 35.000,- gaan halen, dus ruim boven het eerder vastgestelde streefbedrag.” Het inschrijfgeld bedraagt 5,- euro per persoon. Starten is mogelijk tussen 09.00 en 13.00 uur. Informatie: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team-Carolien.

Team Carolien

Team Carolien

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.