Zesde editie Verhalen tussen Oud en Nieuw in Haastrecht

Deel dit:

verhalenHAASTRECHT – In Haastrecht vindt op zondag 17 december de zesde editie plaats van Verhalen tussen Oud en Nieuw. Tijdens dit kleinschalige Verhalenfestival luisteren bezoekers op verschillende sfeervolle locaties in en rond de dorpskern naar professionele vertellers.

Dit jaar zijn er maar liefst zeven, waarvan drie ook een muzikant meenemen. De verhalenmiddag is al helemaal uitverkocht.

Bezoekers geven vooraf hun voorkeur aan en worden ingedeeld bij vier vertelvoorstellingen. Iedere bezoeker loopt zo een eigen verhalenroute en geniet tussendoor van een drankje in een van de cafés op de route. Op het programma staan: Marjo Dames en Chris Champion (met Jacob’s Love), de Vlaamse Tom van Outryve en Stijn Wastyn (met Melk of bier?), Raymond Uppelschoten (Augusta), Soufiane Moussouli, Veerle Ernalsteen, Esther Kornalijnslijper (met Who runs the world) en Christina Millet (met Het houten paardje). 

Locaties
De vertellocaties zijn al even kleurrijk en verschillend als de zeven vertellers: de IJsclub, het Poldermuseum, Theater Concordia, 2 huiskamers aan de Hoogstraat, Atelier Pand 81 en museum Bisdom van Vliet. 

De verhalenmiddag van 2017 is uitverkocht. Belangstellenden kunnen nog wel op de wachtlijst geplaatst worden. Mail dan naar verhalencompagnie@gmail.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.