Sandra en Jeroen van Veen spelen Canto Ostinato in Concordia

Deel dit:

ligconcertHAASTRECHT – Na twee eerdere, uitverkochte optredens in Theater Concordia, komt het internationaal vermaarde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen vrijdag 28 oktober nogmaals naar Haastrecht. Zij spelen een unieke uitvoering van het beroemde en indrukwekkende werk Canto Ostinato.

Het bekendste modern-klassieke werk uitgevoerd op twee vleugels door Sandra en Jeroen van Veen. Deze muziek kan levens veranderen, zoals te zien is in de film Over Canto. Sandra en Jeroen van Veen hebben dit werk al vele malen op cd gezet, maar live komt dit werk pas echt tot zijn recht. Zeker in combinatie met de lichtkleurvariaties tijdens het concert. Er zijn zitplaatsen, maar ook enkele ligplaatsen beschikbaar.

Canto Ostinato begint vrijdag 28 oktober om 20.15 uur. De ligplaatsen voor dit concert zijn uitverkocht. Zitplaatsen (à 21,50 euro) zijn te reserveren via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien deze nog niet is uitverkocht (kijk hiervoor op de website).

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.