Presentatie in Bibliotheek Schoonhoven over ‘De Grenzen van de Krimpenerwaard’

Deel dit:

download (1)SCHOONHOVEN – Bezoekers van de bibliotheek zal het sinds vorige week niet ontgaan zijn: op dit moment is een expositie te zien met prachtige mooie foto’s van “De Grenzen van de Krimpenerwaard’. Grenzen die worden gevormd door de rivieren de Lek, de Vlist en de Hollandse IJssel. De foto’s zijn gemaakt door beeldend kunstenaar Jaap van den Berg uit Bergambacht. Dit fotoproject heeft hij samen gemaakt met Harry Anders.

Op dinsdag 21 augustus wordt naar aanleiding van deze tentoonstelling een presentatie gegeven in de bibliotheek van Schoonhoven. De onderwerpen die aan bod komen zijn de doelstelling en de achtergrond van het project en de gebruikte fototechnieken. “Het zijn prachtige foto’s, sommige ook erg mooi groot. We hebben al veel leuke reacties gekregen”, vertelt Jacolien Vermeulen aan RTV Krimpenerwaard. Zij is Locatiemanager en Coördinator Collecties aan de bibliotheek in Schoonhoven. De presentatie begint om 19.30 uur. Toegang is vrij.

Jaap van den Berg is bekend met fotowerken van waterconstructies, spiegelingen en waterlandschappen en exposeerde al verschillende keren in de regio. Zijn werk is te zien op www.beeldenmeer.nl.

download

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.