Lionsclub haalt 538-dj’s naar De Waard Bergambacht

Deel dit:

ontourBERGAMBACHT – Radio 538-dj’s Barend en Daniel komen zaterdag 24 november naar zalencentrum De Waard in Bergambacht, voor de muziekshow 538 DJ’s On Tour.

De opbrengst van deze avond, een initiatief van Lionsclub Krimpenerwaard, komt te goede aan Spieren voor Spieren.

Kaarten kosten 7,50 euro en kunnen worden besteld via www.ticketkantoor.nl of op de Facebookpagina 538 DJ’s On Tour Bergambacht.

De zaal wordt gratis ter beschikking gesteld, diverse bedrijven en instellingen hebben al een geldbedrag overgemaakt en ook de Lionsclub zelf doet een financiële duit in het zakje. Bovendien dragen de opbrengsten van entree en consumpties bij aan de hoogte van het sponsorbedrag.

De stichting Spieren voor Spieren financiert wetenschappelijk onderzoek naar het ontstaan en de genezing van spierziekten bij kinderen. Ook de ontwikkeling en de aanschaf van hulpmiddelen voor deze kinderen worden gefinancierd. Bovendien organiseert Spieren voor Spieren samen met talloze Nederlandse topsporters – waaronder ambassadeur Sven Kramer – leuke evenementen om kinderen met deze ziekte enkele gelukkige momenten te bezorgen.

Martin Leusen van de Lionsclub: “Lionsclubs zetten zich in de hele wereld belangeloos in om goede doelen te ondersteunen, ook wij dus. Wij hebben voor de stichting Spieren voor Spieren gekozen omdat ze zulk fantastisch en belangrijk werk doen, waardoor zoveel kinderen een stukje gelukkiger worden. Een prachtig doel toch om je als club in te zetten? We zijn overigens nog wel op zoek naar meer bedrijven die dit goede doel willen mee helpen ondersteunen waarvoor diverse mogelijkheden bestaan.”

Hiervoor is een speciale flyer gemaakt die kan worden opgevraagd via e-mail: krimpenerwaard@lions.nl.

Voor meer informatie: Martin Leusen (06 51301551) of Gijsbert van Egmond (06 55805556).

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.