Handen ineen voor ‘outdoor cooking’-event Lekkerkerk

Deel dit:
Roel Lenten en Patrick Weijnen. (Foto: OCL)

Roel Lenten en Patrick Weijnen. (Foto: OCL)

LEKKERKERK – Eetcafé De Nar, Slagerij Ooteman en Slijterij Lenten hebben de handen ineengeslagen voor een ‘outdoor cooking’-event op vrijdag 1 juli. De feestelijke smulavond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de tuin van Eetcafé De Nar aan de Kerkweg in Lekkerkerk.

Gasten worden ontvangen met een lekker voorafje en een door Slijterij Lenten verzorgde wijnproeverij met de mooiste wijnen in allerlei zomerse varianten. Lekkerkerker Peter Bouter verwent de aanwezigen vervolgens met een barbecue met rijke varaiatie aan vlees- en visgerechten van topkwaliteit. Een uitgebreid dessert zorgt voor de culinaire finishing touch.

Genieten
“Dat wordt genieten hoor”, weet Patrick Weijnen, eigenaar van Eetcafé De Nar, al bij voorbaat. “We gaan er een topavond van maken samen met onze gasten. We hebben de prijs per persoon met 39,50 euro voor iedereen aantrekkelijk gehouden. Voor dat bedrag krijg je een ongedwongen en feestelijke avond aangeboden in een heerlijke ambiance.”

Samenwerking
“Het is bovendien leuk dat we als ondernemers op deze manier de samenwerking hebben gevonden”, zegt Roel Lenten. “We vullen elkaar perfect aan en zijn alle drie bevlogen en enthousiast bezig met ons vak.” In eerste instantie hadden Weijnen en Lenten hun Lekkerkerkse medeondernemer Martin Meijer gevraagd om zich aan te sluiten ten behoeve van het ‘outdoor cooking’-event, maar de bekende Lekkerkerkse slager moest afzeggen omdat zijn dochter die avond haar diploma-uitreiking viert. “We vonden in de persoon van Peter Bouter – ook Lekkerkerker!- gelukkig een prima vervanger”, vertelt Patrick Weijnen op de website van Ondernemers Coöperatie Lekkerkerk (OCL).

Het ‘outdoor cooking’-event biedt plaats aan zo’n 85 gasten. Inmiddels zijn een kleine vijftig plaatsen gereserveerd. Wie zich nog wil aansluiten kan reserveren via telefoonnummer (0180) 664746 (Eetcafé De Nar) of via de website www.eetcafedenar.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.