Finale ‘Sound Trip Krimpen’

Deel dit:

Logo_RTVK_staand_01KRIMPEN A/D LEK – In januari is ‘Sound Trip Krimpen’ van start gegaan, een project van het symfonisch blaasorkest van Muziekvereniging Crescendo.

De leerlingen van de basisscholen in Krimpen aan de Lek, de bewoners van ASVZ-woning De Uitkijk, de leerlingen van de muziekschool, trompettist Bas Duister, zangeres Marjolein den Adel en het symfonisch blaasorkest zijn onderweg op ‘klankreis’ en ze nodigen iedereen uit om het mee te beleven tijdens de finale van Sound Trip Krimpen op 21 maart in sporthal De Walvis in Krimpen aan de Lek.

Alle deelnemers hebben in de afgelopen weken gewerkt rondom het thema ‘doe gewoon wat je leuk vindt’, onder leiding van de bedenker van het project: dirigent en componist Carlo Balemans. De kinderen op de scholen maakten filmpjes over wat zij leuk vinden: ze zongen, dansten, tekenden en speelden. De bewoners van De Uitkijk zetten met behulp van Boomwhackers een lied in elkaar en de leerlingen van de muziekschool maakten onder leiding van leden uit het symfonisch blaasorkest een muzikale soundtrip: een compositie waarin veel ruimte is voor improvisatie en waaraan muzikanten van alle niveaus samen kunnen meedoen.

Dit alles vormt de inspiratie van een grote finale op zaterdag 21 maart. In een grote interactieve show waaraan alle soundtrippers mee kunnen doen, wordt het publiek meegenomen op ‘soundtrip’. De Sound Trip vormt de eerste helft van het programma. Na de pauze gaat het symfonisch blaasorkest verder met een regulier concert. Kaarten voor deze avond zijn te koop bij het Cultuurhuis, voor tien euro per stuk, of op de avond zelf aan de kassa. Kinderen tot en met twaalf jaar, bewoners van De Uitkijk, donateurs en leden van Crescendo hebben gratis toegang. De voorstelling begint om 19.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.