Buitenspeeldag op Tuyterplein

Deel dit:

buitenspeeldag KRIMPEN A/D IJSSEL – In samenwerking met andere organisaties houdt Synerkri op woensdag 14 juni weer de Buitenspeeldag in Krimpen aan den IJssel. Dit jaar is de locatie van het evenement het Tuyterplein. 

Er zijn weer genoeg leuke activiteiten te doen. Kinderen kunnen onder andere trampoline springen, over het water lopen in grote waterballen (7+), samen met een kunstenaar uit Krimpen een groot straatspel schilderen en spelen en bij Marina Sapulette hun eigen gezonde buitenspeelsnack maken.

De Buitenspeeldag start om 13.00 uur. Een aantal Krimpense organisaties verleent haar medewerking. Zo laten vrijwilligers van het Streekmuseum Krimpenerwaard kinderen ervaren met welk buitenspeelgoed hun opa’s en oma’s vroeger buitenspeelden, bij medewerkers van Burenerf kunnen kinderen zaadbommetjes maken om ervoor te zorgen dat Krimpen de groenste gemeente is en blijft en BSO KindeRdam verzorgt een ‘stoeprand battle’. Verder verzorgt de muziekschool Cajon workshops in de buitenlucht. De Cajon is een handtrommel en komt oorspronkelijk uit Peru. Aanmelden is mogelijk via www.synerkripas.nl of op de middag van de Buitenspeeldag. Die is vrij toegankelijk en vooraf aanmelden is niet nodig.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.