Zevende golftoernooi Lionsclub Krimpen houdt het droog

Deel dit:

Een glunderende voorzitter en een trotse winnaar Johan Buijs.

Een glunderende voorzitter en een trotse winnaar Johan Buijs.

KRIMPEN A/D LEK/IJSSEL – Op zaterdag 30 juni vond het jaarlijkse golftoernooi van de Lionsclub Krimpen plaats op Golfbaan Crimpenerhout.

Deze editie konden alle deelnemers onder schitterende weersomstandigheden de baan op. Het was alweer de achtste keer dat het evenement plaatsvond.

Totaal deden vierenvijftig golfers mee verdeeld over veertien flights. Allen gekleed in een mooie lichtblauwe gesponsorde polo. Uiteraard kan er maar één de beste zijn en dit jaar was Johan Buijs de toernooiwinnaar. Grootste winnaars zijn natuurlijk de twee goede doelen die worden ondersteund met de opbrengst van het toernooi. Aan het eind van de dag mochten de Stichting Veteranen Krimpen aan den IJssel en Stichting Woonvoorziening Krimpenerwaard ieder een cheque van vijftienhonderd euro in ontvangst nemen.

Volgend jaar weer
Een glunderende voorzitter Kleinekoort van de organiserende commissie kijkt tevreden terug op een geslaagd evenement. “We hadden mooi weer beloofd en hebben woord gehouden.” Het mooie weer zorgde er ook voor dat de meeste deelnemers tot in de laatste uurtjes op het terras van de golfclub bleven zitten.

Inmiddels is er sprake van een trouwe groep deelnemers die volgend jaar ongetwijfeld mee zal gaan doen aan de 9e editie. Direct na afloop van het toernooi had een aantal zich al weer opgegeven.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.