Winnaars Sportprijzen Krimpenerwaard bekend [foto-update]

Deel dit:

Bo Rook werd gekozen als Sportvrouw van het Jaar. (Foto: Twitter @borook)

Bo Rook werd gekozen als Sportvrouw van het Jaar. (Foto: Twitter @borook)

KRIMPENERWAARD – Tijdens het sportieve evenement ‘Krimpenerwaard in Beweging’ zijn zaterdag de winnaars van de jaarlijkse sportprijzen van de Rabobank Krimpenerwaard bekendgemaakt.

Schaatser Jesse Stam (STV Lekstreek) uit Bergambacht werd gekozen als Sportman van het Jaar. Taekwondoka Bo Rook (Sportschool Tim Kool) uit Krimpen aan den IJssel won de titel van Sportvrouw van het Jaar. Het eerste damesteam van voetbalvereniging Haastrecht werd Sportploeg van het Jaar en Schaatstrainingsvereniging (STV) Lekstreek mag zich Club van het Jaar noemen. Koos en Joke Aarnoudse (voetbalvereniging Lekkerkerk) wonnen de vrijwilligersprijs.

rabo-sportprijzen-10-9-2016-155-kopie

Rabobank Krimpenerwaard verwelkomde zaterdag een recordaantal van 2206 deelnemers aan de vijfde editie van ‘Krimpenerwaard in Beweging’. Tijdens deze sportieve dag konden verenigingen, stichtingen en scholen uit de Krimpenerwaard weer een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen of wandelen. Daarnaast werd deze lustrumeditie gevierd met een muziekspektakel van de 538 DJ’s On Tour op het horecaplein in het Loetbos.

Voor kinderen werd een avontuurlijke sprookjesbosroute en een survivaltocht in het Loetbos gehouden. Nieuw dit jaar was de mini-triatlon voor de jeugd bij de Surfplas bij Krimpen aan de Lek.

Foto’s Herman Visser

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.