Twee ereleden voor Business Club VV Schoonhoven

Deel dit:

ereleden1SCHOONHOVEN – Business Club VV Schoonhoven telt voor het eerst in haar 10-jarige bestaan twee ereleden onder haar tachtig donateurs.

Wimpiet de Weerd Bel (DGA Adinex) en Jeroen Groot (partner Hoek en Blok) kregen zaterdag tijdens het jubileumgala in het Limburgse Baarlo een zilveren ere-speld opgeprikt door BCVVS-voorzitter Roy Monnichmann.

Beide heren waren in 2008 reeds betrokken bij de oprichting van de business club van voetbalvereniging Schoonhoven; De Weerd Bel als zogenaamde ‘linking-pin’ vanuit het hoofdbestuur van de sportvereniging en Groot als betrokken ouder met erkende netwerkkwaliteiten. Beide heren zijn vanaf de oprichting tot de dag van vandaag zeer actief bestuurslid van de business club en hebben het afgelopen decennium dus hun nodige steun verleend aan een gezond netwerkklimaat in Schoonhoven en financiële en kennisinjecties van voetbalvereniging Schoonhoven. Een prestatie die volgens de overige bestuursleden slechts één beloning moest kennen: erelidmaatschap.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.