Titel BC Sluyk/Lekkerkerk 3

Deel dit:

badmintonLEKKERKERK – Het eerste team van badmintonclub Sluyk/Lekkerkerk heeft het competitieseizoen met een teleurstellende 4-4 afgesloten bij het al gedegradeerde Niton. Daardoor eindigen de Lekkerkerkers op de derde plaats in de vierde divisie.

Het tweede team van BCL heeft haar tweede plek niet vast weten te houden. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd op bezoek bij hekkensluiter BC Pijnacker met 5-3 verloren. Het team heeft zichzelf hierdoor niet weten te belonen voor een sterk seizoen en eindigt op de derde plaats.

Team 3 heeft een fantastische prestatie geleverd door op de laatste speeldag kampioen te worden. Door een 7-1 overwinning op BC Cross Smash mag het team zich opmaken voor een seizoen in de hoofdklasse. Het team eindigt met één punt meer, dan de concurrent om de titel, op de eerste plaats na een zeer knap seizoen.

Team 4 is het seizoen geëindigd met 4-4 tegen Smashing Maasdam. Het team degradeert na een pittig seizoen uit de 1e klasse. Team 5 trok in het duel met Schoonhoven aan het kortste eind. Het werd 5-3 voor BC Schoonhoven.

Team 6 heeft in haar laatste wedstrijd de punten gedeeld met BC DEO. Team 7 is het seizoen afgesloten met een 8-0 nederlaag tegen de kampioen uit haar klasse. Het achtste team heeft met 2-6 verloren van BC Unicum. Team 9 heeft met 7-1 verloren van ‘de buren’ van BC Ouderkerk en het tiende team heeft in haar laatste wedstrijd de punten ook niet in eigen huis weten te houden. Het werd 3-5 voor BC Onder Ons.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.