Tankstation De Boezem hoofdsponsor petanquetoernooi

Deel dit:
Foto: JBV Nederlek.

Foto: JBV Nederlek.

LEKKERKERK – Esso-tankstation De Boezem in Lekkerkerk heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het Boezemtoernooi van Jeu de Boulesvereniging Nederlek. Dit petanquetoernooi wordt zaterdag 27 augustus gespeeld in de landelijke omgeving van Sportpark Weydehoeck aan de rand van Lekkerkerk.

Het Boezemtoernooi is de opvolger van het Loettoernooi dat meer meer dan tien jaar werd gehouden in het Loetbos. Van dit toernooi was café-restaurant De Loet jarenlang de sponsor. Om het toernooi in financieel en sportief opzicht te versterken, is het vorig jaar verplaatst naar sportpark Weydehoeck. Dit leidde tot goede resultaten.

In Tankstation De Boezem heeft JBV Nederlek een goede partner gevonden om het toernooi verder uit te breiden. Ook de naamgeving van dit petanquetoernooi sluit aan bij de sponsor. Het komende Boezemtoernooi wordt mede gesponsord door de Ondernemers Coöperatie Lekkerkerk (OCL) en het bedrijf INTER Relatiegeschenken uit Lekkerkerk.

Het Boezemtoernooi is een open toernooi waaraan iedereen, jong en oud, kan deelnemen. Niet alleen geoefende spelers zijn welkom, maar ook mensen die tijdens de vakantie wel eens een spelletje jeu de boules spelen. Juist het spelen in een landelijke omgeving op wandelpaden is een leuke ervaring.

De spelvorm is doubletten (team bestaande uit twee spelers). Er worden vier partijen gespeeld. Wie geen medespeler heeft, kan contact opnemen met JBV Nederlek om een tweede teamlid te zoeken. Jeu de boulesballen kunnen van de vereniging geleend worden.

Deelname kost vijf euro per persoon. Het toernooi begint om 10.30 uur, inschrijven vanaf 9.30 uur. Aanmelden kan op de website van JBV Nederlek, via post@jbvnederlek.nl, (0180) 662494 of 06-52461594. Sportpark Weydehoeck ligt aan de Weidelaan in Lekkerkerk.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.