Tafeltennisvereniging OTTV viert 35-jarig bestaan

Deel dit:

Voorzitter Jan Willem van den Bosch. (Foto: Frans Batenburg)

Voorzitter Jan Willem van den Bosch. (Foto: Frans Batenburg)

OUDERKERK A/D IJSSEL – Tijdens de algemene ledenvergadering van OTTV/Gulden Krakeling werd door voorzitter Jan-Willem vd Bosch extra aandacht besteed aan het 35-jarig bestaan van de tafeltennisvereniging. Hij deed dit door alle leden te verrassen met een handdoek met opdruk (OTTV 35 jaar 21.4.2016), waarschijnlijk met de gedachte om voortaan alle tegenstanders af te drogen.

OTTV is opgericht in 1981, tegelijk met de opening van De Drie Maenen. Bij de oprichting hadden zich rond de negentig leden aangemeld, maar dat aantal is drastisch gezakt en de laatste jaren schommelt het tussen de vijftien a twintig leden.

Jan Willem van den Bosch is vanaf de eerste dag de drijvende kracht achter de vereniging, waarvan de laatste dertig jaar als voorzitter. Het aantal teams in competitie is al jaren stabiel en er is ook altijd ruimte voor recreatieve spelers. Het is altijd de insteek van OTTV geweest om zoveel mogelijk mensen te
kunnen laten genieten van de tafeltennis sport, waarbij het uitgangspunt is dat iedereen op zijn eigen niveau moet kunnen spelen.

De diverse mijlpalen van de vereniging konden altijd op gepaste wijze gevierd worden door donaties en sponsoring. Daarom is de vereniging ook verheugd met de bijdrage uit het Rabo Donatiefonds, want hierdoor kan het 35-jarig jubileum wat extra luister bijgezet worden op de slotavond van het jaarlijkse clubkampioenschap op 17 mei.

Tot eind juni kan er nog elke dinsdagavond getafeltennist worden in De Drie Maenen, maar de zaal is dan korter open, namelijk van 20.30 tot 22.30 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.