Spirit revancheert zich tegen Soccer Boys

Deel dit:

spiritOUDERKERK A/D IJSSEL – Spirit heeft zich zaterdag, na de blamage een week eerder tegen Piershil (5-1), knap gerevancheerd. Niet dat er tegen Soccer Boys negentig minuten lang sprake was van oogstrelend voetbal, maar de inzet en de wil om te winnen waren er nu zeker wel. De 4-0 winst was dan ook meer dan verdiend.

Coach Kees van der Poel mocht weer eens puzzelen. Omdat het vaste centrale duo Kevin Kriek/Allard Ligthart nog niet inzetbaar was, koos hij voor ‘good old’ Bjorn Zierts en Arjan van Velzen centraal achterin. Omdat Kevin van Vliet vanwege een liesblessure niet kon aantreden, stonden Stefan Bitter en Eric Jansen centraal in het midden. Opnieuw was er een basisplaats voor Christian Schrader.

Na een bal op de paal van Eric Jansen, opende Kevin Guttink vijf minuten voor rust toch de score voor Spirit. De thuisclub bouwde in de tweede helft de stand verder uit. Marc van der Zee, Stefan Bitter en Ferri Rietkerk waren trefzeker voor de Ouderkerkers. Door dit resultaat is Spirit weer een plaatsje op de ranglijst gestegen en staat nu zevende.

Komende zaterdag wacht opnieuw een belangrijk treffen. De tegenstander is dan CWO uit Vlaardingen, dat een punt minder heeft.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.