Spirit opent opleidingscentrum

Deel dit:

opleidingscentrumOUDERKERK A/D IJSSEL – Ilse Nobel, directeur MKB van de ING-vestiging in Capelle aan den IJssel, heeft vrijdag de opening verricht van het nieuwe opleidingscentrum annex trainershome van voetbalvereniging Spirit in Ouderkerk aan den IJssel.

Het onderkomen voorziet in een grote behoefte, omdat Spirit meer en meer een lokale en regionale functie gaat vervullen wanneer het gaat om opleiden van trainers en andere sportvrijwilligers. Ook zal in de toekomst de KNVB gebruik kunnen maken van dit onderkomen. Tevens zal het trainershome de mogelijkheid bieden aan trainers om onderlinge gesprekken en teambesprekingen te voeren.

Afgelopen jaar is Spirit door de KNVB genomineerd voor de Rinus Michels Award, de prijs voor de beste jeugdopleiding van Nederland. Het nu geopende opleidingscentrum zorgt ervoor dat de jeugdopleiding nog verder in kwaliteit zal toenemen. opleidingscentrum1

Het opleidingscentrum is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van ING. Als onderdeel van deze sponsoring heeft ING haar naam voor drie seizoen verbonden aan de jeugdopleiding van de Ouderkerkse club.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.