Spirit op doorzettingsvermogen langs Alexandria’66

Deel dit:

spirit4 OUDERKERK A/D IJSSEL – Spirit heeft de eerste wedstrijd na de winterstop winnend afgesloten. De Ouderkerkers boekten zaterdagmiddag in een wedstrijd die tot de laatste minuut spannend was, een verdiende overwinning op het Rotterdamse Alexandria’66.

Alexandria’66 begon goed aan de wedstrijd, met fel en aanvallend voetbal. Dat resulteerde ook in een aantal kansjes: een schot net over en een schot op de paal, waarbij Spirit goed wegkwam. Daarna kwamen de Ouderkerkers beter in de wedstrijd en creëerden een paar goede kansen, waarbij Raoul Haliwela en Ruben Slooff alleen op de keeper afgingen, maar niet tot scoren kwamen.

Een voorzet van de rechterkant werd net naast geschoten door Raoul Haliwela. Na een klein half uur spelen was het wel raak. Stefan Bitter stuurde Björn van Dijk de diepte in. Die omspeelde de keeper en schoot uit een moeilijke hoek raak: 1-0. Er volgde nog een aantal mogelijkheden voor Raoul Haliwela en Timme van Hof, maar de stand bleef ongewijzigd.

Na rust een open wedstrijd. Alexandria’66 zette wat meer druk op Spirit, maar de verdediging hield makkelijk stand en de ballen die er toch doorkwamen waren voor Bastiaan Haasnoot, die een goede wedstrijd keepte.

In de 63e minuut kreeg Lars van de Wijngaard zijn twee gele kaart, dus rood en Spirit moest met tien man verder. Spirit bleef overeind en kreeg zelfs de beste kansen. Ook na de wissels Eric Jansen voor Sergio Caminita en Danny van der Poel voor Ruben Slooff bleef Spirit kansrijk via Eric Jansen en Björn van Dijk.

Komende zaterdag staat voor Spirit de belangrijke uitwedstrijd tegen NSVV uit Numansdorp op het programma.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.