Plus Van der Vlist en vv Bergambacht houden voetbalplaatjesactie

Deel dit:

voetbalplaatjesBERGAMBACHT – Niet de sterren uit de eredivisie, maar alle voetballers van voetbalvereniging Bergambacht pronken op de nieuwe voetbalplaatjes van supermarkt PLUS Van der Vlist. Vanaf maandag 12 maart kunnen klanten de unieke plaatjes sparen.

De bijzondere actie wordt gehouden omdat vv Bergambacht dit jaar haar 85-jarig jubileum viert. “Het is prachtig om met onze club voetbalplaatjes uit te kunnen brengen dankzij een sportieve ondernemer en op een uitzonderlijke manier aandacht te besteden aan het jubileum”, zegt clubvoorzitter René ter Braak.

Die sportieve ondernemer van de PLUS supermarkt aan de Hoofdstraat is Ernst van der Vlist, zelf al jaren actief bij de vereniging en voormalig eerste elftalspeler. Daarnaast is hij hoofdsponsor van de club en pronkt zijn bedrijfslogo op het shirt van de hoofdmacht van Bergambacht. “Ik draag de club al jaren een warm hart toe en dan is het mooi dat ik met zo’n actie iets kan betekenen voor het jubileum. En het is voor mijn winkel en de klanten een hele leuke actie”, zegt Van der Vlist.

Alle voetballende leden van vv Bergambacht, van het eerste elftal tot aan de mini pupillen en de dames, hebben een eigen voetbalplaatje gekregen voor deze actie. Deze kunnen worden verzameld in een boek wat tevens dient als jubileumgids van de vereniging. Met tekst en beeld wordt hierin ook aandacht besteed aan 85 jaar vv Bergambacht.

Vanaf maandag 12 maart krijgen klanten bij besteding van 10 euro en bij actieproducten een pakje met vier voetbalplaatjes van vv Bergambacht.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.