Ook Anna van der Breggen van start in Lekkerkerk

Deel dit:

breggen LEKKERKERK – Ook Anna van der Breggen neemt deel aan de 55ste wielerronde van Lekkerkerk op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei.

Van der Breggen, lid van team Boels Dolmans Cycling, is de olympisch kampioene 2016, heeft drie voorjaarsklassiekers op haar naam en is afgelopen weekend winnares geworden van de Tour of California. Met de komst van Van der Breggen is een grootser deelnemersveld haast ondenkbaar in een ronde als die van Lekkerkerk.

Het lijstje met grote namen en mogelijke outsiders ziet er als volgt uit:
 
Bij de dames UCI elite starten starten naast Van der Breggen onder anderen Amalie Dideriksen, Amana Spratt en Gracie Elvin, Anouska Koster, Marianne Vos, Chantal Blaak, Amy Pieters, Lycy Garner en Moniek Tenniglo. Als mogelijke kanshebsters vertrekken ook Janneke Ensing, Roxane Kneteman, Sanne Bouwmeester en Kimberly Nieuwerth. De dameskoers start om 14.00 uur.
 
Bij de elite heren verschijnen onder anderen aan het vertrek: Robin Wennekes, Mike Terpstra, Roy Pieters en Lars van de Vall. Regionale inbreng is er van Remco Schouten en Piotr Havik. Start om 15.45 uur.
 
Bij de amateurs/sportklasse die om 12.15 uur van start gaan, vertrekken veel regionale renners waaronder
Henk Ceelen, de broers Deelen, Mathieu Hendriks, Krijn Huijzer, Gerhard Joling, Nils van Kooij,
Geert Minkema, Ando Overbeek, Remco Schellevis, Ad Slingerland en Julian Vlasblom.


 

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.