Nimjae kids strijden op Open Zeeuwse kampioenschappen

Deel dit:

taekwondo KRIMPEN A/D IJSSEL – De kids van TA Nimjae uit Krimpen aan den IJssel, hebben weer een leerzame wedstrijd achter de rug. Dit keer op de Open Zeeuwse Taekwondo kampioenschappen in Middelburg.

Op het onderdeel tuls was er een knappe derde plek voor Melanie Mitgenberg in de klasse jeugd meisjes b wit/geel. Ook Mees wist een derde plek te scoren bij de junioren heren geel/groen. Saona Sleeuwenhoek ging er met een eerste plek vandoor in de categorie kids j/m tot en met 5e gup. Bij de daarop volgende poule, jeugd meisjes tot en met 5e gup, wist Isa Groeneveld een mooie eerste plek te behalen. 

Op het onderdeel sparring non contact bleef Saona opnieuw ongeslagen en pakte het goud. Evenals Sinne Neef die in haar klasse jeugd meisjes b-160 het goud pakte. Twan van de Bos sparde zijn eerste partij met contact en pakte meteen een derde plek. Tot slot werd Sinne ook nog eens eerste op het onderdeel hoogtesprong. Boyd, Lana en Timothy vielen dit keer helaas net buiten de prijzen, maar lieten zien aardig wat progressie te hebben geboekt. Deze drie jeugdleden kwamen uit in een hogere poule bij de A klasse.

Bij de jeugdleden viel Cheyenne den Decker net buiten de prijzen, maar liet wel zien dat zij de saju’s al goed onder de knie heeft. Xixi en Jayden Ye vielen deze keer ook net buiten de prijzen, broer en zus draaiden beiden hun tweede contact toernooi in een sterk deelnemersveld.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.