Nieuwe trainingspakken voor Polsstokclub De Vlist [video]

Deel dit:

polsstok2VLIST – Polsstokclub De Vlist heeft afgelopen maandag nieuwe trainingspakken gekregen van de sponsors. “We zijn er heel blij mee”, zegt voorzitter Gerard Backx. “Nu zien de springers er weer keurig uit.”

Backx is een trotse voorzitter: “De springers doen het heel goed. We hebben een prachtige accommodatie, we hebben hele goede resultaten. In alle categorieën doen we goed mee.”

De focus ligt op de jeugd, geeft Bacx aan. “Je moet vroeg beginnen met polsstokspringen. Want het duurt een tijd voordat je het onder de knie hebt. Het is een redelijk gecompliceerde sport. We zijn de enige vereniging in de Krimpenerwaard. Doordat we nu de grote gemeente hebben willen we ook mensen uit de hele gemeente trekken, Lekkerkerk, Schoonhoven, Bergambacht zodat we echt een Krimpenerwaardvereniging worden. En als we nou eens de kans krijgen om er een tweede schansje bij te bouwen dan kunnen we volgend jaar ook de jeugdkampioenschappen van Nederland organiseren. Zoiets trekt ook nieuwe jeugd denken we.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.