Maand lang open huis bij badmintonclub Lekkerkerk

Deel dit:

badmintonLEKKERKERK – Badmintonclub Lekkerkerk houdt een maand lang open huis. Vanaf donderdag 1 september zijn belangstellenden kosteloos welkom op donderdagavond in sporthal De Bakwetering. De club zorgt voor rackets en shuttles.

Sluyk/Lekkerkerk onderscheidt zich volgens hoofdtrainer Jan Timmer op diverse punten van veel andere badmintonclubs. “Het aardige van onze vereniging is dat er plaats is voor werkelijk alle categorieën mensen. Zeker ook voor beginners of mensen die lekker in beweging willen komen maar nog nooit een racket hebben aangeraakt. Er is dus geen drempel om het te komen proberen. September is daarvoor een uitgelezen maand. Ik wil alleen wel ‘waarschuwen’: als je hier eenmaal rond loopt is de kans groot dat je ook daadwerkelijk lid wordt. En dát heeft alles met de sfeer te maken. Die is namelijk zo gemoedelijk dat je je meteen thuis voelt bij de club. Zeker óók als beginnende badmintonner.”

Iedereen van 16 jaar en ouder die het eens wil proberen is welkom op de donderdagavonden 1, 8, 15, 22 en 29 september tussen 19.50 en 22.30 uur. Trainers en begeleiders zijn beschikbaar om nieuwkomers wegwijs te maken. Ook is het mogelijk om ‘zomaar even lekker een shuttletje te slaan’. De vereniging heeft tevens rackets en shuttles beschikbaar.

Ook voor kinderen vanaf zes jaar biedt BC Sluyk/Lekkerkerk alle mogelijkheden. Iedere zaterdagochtend in september (vanaf 3 september) opent sporthal De Bakwetering van 9.00 tot 13.00 uur haar deuren voor de Lekkerkerkse jeugd, die dan een maand lang gratis kan komen kennismaken met de badmintonsport en de club. Uiteraard is ook hier begeleiding aanwezig en kan meegetraind en gespeeld worden.

Wie besluit om lid te worden van BC Sluyk/Lekkerkerk ontvangt een complete starterskit met onder andere een badmintonracket, een bidon en diverse andere accessoires. Voorwaarde is wél dat men minimaal één jaar lid blijft van de club. Voor meer info: www.bclekkerkerk.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.