Lekkerkerkse badmintonners herpakken zich

Deel dit:

badmintonLEKKERKERK – Na de domper van een week geleden, heeft het eerste team van badmintonclub Lekkerkerk haar tweede wedstrijd wel weten te winnen. Tegenstander Conquesto werd met 5-3 verslagen in sporthal de Bakwetering.
 
De herendubbel werd gewonnen waarna Chimay van der El en Joyce de Redelijkheid hun meerdere moesten erkennen in hun tegenstanders in de damesdubbel.

Colin Barrow, Sanne van Buuren en Chimay van der El wisten allen hun enkelpartijen te winnen. Maarten Timmer trok na een spannende partij in de derde set net aan het kortste eind.

Met nog één punt nodig voor de overwinning, begon het team aan de mixpartijen. Waar Colin Barrow en Sanne van Buuren hun mixpartij wisten te winnen, kwamen Maarten Timmer en Joyce de Redelijkheid na een spannende partij net te kort waardoor de eindstand 5-3 werd.
 
Het tweede team heeft ook haar tweede wedstrijd in de landelijke vierde divisie niet weten te winnen. In Kwintsheul werd met 6-2 verloren van BC Quintus. Team 3 speelde haar eerste wedstrijd van het seizoen. Het team debuteerde in de hoofdklasse met een 1-7 nederlaag tegen het sterke Vridos.

Het vierde team heeft knap 3-5 gewonnen van en bij BC Zeemeeuwen. Team 5 nam drie punten mee uit Gorinchem na een 5-3 nederlaag tegen BC Raptim.

Team 6 nam vier punten mee naar huis na de uitwedstrijd in Schoonhoven. Team 7 verloor met 5-3 van BC Unicum. Het achtste team van BCL wist geen punten te pakken tegen het sterke Network. Team 9 verloor met 1-7 van ABC Swindregt. Ook het herenteam wist in de C-Klasse geen punten te pakken. Het werd 8-0 voor Selecta.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.