Jeu de boulers JVB vieren opening nieuwe banen [video]

Deel dit:

jeudeboulesBERGAMBACHT – Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek heeft zaterdag de nieuwe banen geopend van Jeu de Boules Vereniging Bergambacht (JVB). Dit deed ze door de eerste bal te werpen.

JVB groeide al een tijdje uit zijn jasje. Het aantal leden steeg gestaag en er werden meer wedstrijden gespeeld op het complex aan de Dijklaan. De uitbreidingsplannen kwamen in een stroomversnelling na het vertrek van ‘buurman’ Radio Centraal. De lokale omroep ging op in RTV Krimpenerwaard en verhuisde naar een nieuw studiocomplex even verderop.

Maar liefst acht banen extra heeft JVB tot zijn beschikking gekregen, twintig banen nu in totaal. Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek wierp de eerste bal, waarna ze het in een spannende pot opnam tegen haar collega-wethouder Dilia Blok. Lang ging het gelijk op, maar uiteindelijk won Sleeuwenhoek de eerste wedstrijd op de nieuwe baan.

cheque2

Het feestje van JVB werd nog extra opgefleurd door een bijdrage uit het Stimuleringsfonds van de Rabobank Krimpenerwaard. Een cheque van 1500,- euro kreeg voorzitter Jannie Heykoop uit handen van een vertegenwoordiger van de bank.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.