ING langer hoofdsponsor Spirit

Deel dit:

sponsorOUDERKERK A/D IJSSEL – Voetbalvereniging Spirit heeft zich voor de komende drie jaar verzekerd van steun van hoofdsponsor ING.

Op 1 september 2014 verbond ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan Spirit. De Ouderkerkse club was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werden met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. Dat krijgt een vervolg. Spirit heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

Spirit-voorzitter Henk Lammertse: “Spirit heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in voetbalvereniging Spirit. We hebben zin in de verdere samenwerking.”

De Ouderkerkse club is de afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid. Lammertse: “Dat betekent dat we ons moeten gaan aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid en moeten gaan investeren in nog meer kleedkamers, maar bijvoorbeeld ook opleidingen voor trainers en coaches. Ook willen we aan de medische zorg nog meer aandacht gaan besteden en bijvoorbeeld investeren in medische apparatuur en fysieke trainingsapparatuur.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.