Infoavond wielerbaan en schelpenpad sportpark Weydehoeck

Deel dit:

Sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk.

Sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk.

LEKKERKERK – Enkele sportverenigingen die gebruik maken van (sport)park Weydehoeck in Lekkerkerk zouden graag een schelpenpad en een wielerbaan gerealiseerd zien op deze locatie.

Op donderdag 25 augustus wil men de omwonenden informeren over de voornemens en inhoudelijke uitleg geven. De bijeenkomst vindt om 19.30 uur plaats in het clubhuis van sportpark Weydehoeck aan de Weidelaan 55 in Lekkerkerk.

“Servicepunt Verenigingen Nederlek houdt zich bezig met het beheren, exploiteren en ontwikkelen van een aantal buitensportaccommodaties, waaronder Sportpark Weydehoeck Lekkerkerk”, vertelt bestuurder Johan Koutstaal op de website van SVN. “Nu heeft een aantal verenigingen, die gebruik maken van sportpark Weydehoeck, aangegeven dat zij graag een aantal zaken gerealiseerd zien worden ten behoeve van hun sport. Dit heeft geleid tot het opzetten van project ‘Ontwikkeling Sportpark Weydehoeck Lekkerkerk’. Het project bevat een tweetal zaken; de verlichting van het schelpenpad in het park en de aanleg van een wielerbaan. Over de verlichting van het schelpenpad – waar veel sportieve wandelaars baat bij hebben- komen Rob Mul en Mels van der Ruit vertellen. De wielerbaanuitleg komt voor rekening van Wim van Herk. Het project bevindt zich nog in de oriënterende fase en als onderdeel daarvan organiseren we de informatieavond om 19.30 uur.”

Omwonenden die daarbij aanwezig willen zijn kunnen een mailtje sturen naar communicatie@stichting-svn.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.