Huldiging Hein Otterspeer bij ijsclub ‘Ons Genoegen’

Deel dit:

NK SprintOUDERKERK AAN DEN IJSSEL – Schaatser Hein Otterspeer wordt zaterdag 7 maart bij ijsclub ‘Ons Genoegen’ in het Ouderkerkse buurtschap IJssellaan-Lageweg gehuldigd voor zijn behaalde nationale titel bij de NK sprint in Groningen.

De huldiging vindt plaats in het clubhuis van de ijsclub aan de aan de IJsseldijk Noord, waar Otterspeer -opgegroeid in Ouderkerk- zo’n twintig jaar geleden zijn eerste sprintjes trok en zelfs drie jaar geleden nog als clubkampioen de wisselbeker in ontvangst mocht nemen.

Burgemeester Tjerk Bruinsma en sportwethouder Lavinja Sleeuwenhoek van de nieuwe gemeente Krimpenerwaard hebben hun agenda vrijgemaakt, om samen met de vele fans uit Ouderkerk aan den IJssel en de hele Krimpenerwaard bij de huldiging aanwezig te zijn.

Iedereen is van 15.00 tot 17.00 uur welkom in het clubhuis, dat voor deze gelegenheid is uitgebreid met een grote feesttent, waar de fans alle gelegenheid krijgen om de kampioen te feliciteren, toe te juichen en toe te spreken.

Overigens was het volgens de ijsclub niet makkelijk om een huldigingsdatum te prikken op de volle schaatskalender. “Dat moment is gevonden op zaterdag 7 maart, een week na de wereldkampioenschappen sprint in Kazachstan. Een beter moment kan Ouderkerk zich niet wensen omdat misschien op die dag niet alleen de nationale sprintkampioen wordt gehuldigd, maar ook de nieuwe wereldkampioen.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.