Hoogstaand tennis bij Het Hofland in Schoonhoven

Deel dit:

IMG_7313SCHOONHOVEN – Van 27 augustus tot en met 4 september verwelkomt tennisvereniging Het Hofland de ‘Focus Tennis Only Open’ en is er het ‘Univé Open Hofland’.

Het Univé Open Hofland is in de regio al jaren een begrip. Meer dan 350 tennissers uit de Alblasserwaard, Krimpenerwaard en Lopikerwaard strijden  op het Schoonhovens gravel om de prijzen in de categorieën 2 tot en met 8. Op de weekenddagen en in de avonden van de doordeweekse dagen zal het toernooi weer worden gespeeld. Inschrijven kan nog tot en met 18 augustus.

Nieuw dit jaar is het internationale Future toernooi Focus Tennis Only Open. Gestreden wordt om het prijzengeld van $ 10.000, maar belangrijker dan dat, om punten voor de wereldranglijst. In dit toernooi spelen de sterren van de toekomst. Zie tennissers bezig die over twee jaar terug te vinden zijn op de Grandslam toernooien. Toptennis dus op de tennisbanen in Schoonhoven. Speciaal voor dit toernooi zal baan 7 worden omgetoverd tot een waar ‘centre court’, waarbij een tribune uiteraard niet ontbreekt. Het toernooi zal overwegend overdag worden gespeeld, toegang is gratis.

Van 27 augustus tot en met 4 september bij tennisvereniging Het Hofland, Nieuwe Singel 29 in Schoonhoven.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.