Haastrecht ontsnapt in Rotterdam

Deel dit:

balHAASTRECHT – Via een miraculeuze slotfase is Haastrecht zondagmiddag in Rotterdam ontsnapt aan een nederlaag tegen het laag geklasseerde Steeds Hooger. Met name de eerste helft van de geel-zwarte formatie van trainer Marco Versloot was niet om over naar huis te schrijven.

De meeste passes kwamen niet aan, de weinige kansen die de bezoekers wel kregen werden niet benut. En zoals dat wel vaker gaat in de voetballerij: de gastheren maakten wel een doelpunt. Met een 1-0 achterstand ging Haastrecht rusten.

Na de rust kwam er een heel ander Haastrecht uit de kleedkamer. Maar ook nu wist het niet te scoren. In de 72ste minuut maakte de zeventienjarige A-junior Job Vloedgraven zijn debuut voor de hoofdmacht van Haastrecht. In de 84ste minuut kreeg Haastrecht een strafschop wegens een handsbal van Steeds Hooger. Rik Nap benutte de elf meter trap, waarna de slotfase aanbrak. Het venijn zat ‘m in de staart, want vlak voor tijd liet de keeper van Steeds Hooger de bal los en Tim Mijderwijk was er als de kippen bij om de bal tegen de touwen te werken: 1-2.

Meer uitslagen zondag: Ommoord-Gouderak 4-3, Stolwijk-Leidsche Boys 5-0 en Oosterheem-Ammerstol 2-1.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.