Gymnastiekvereniging OKK houdt onderlinge wedstrijd

Deel dit:

okk1 OUDERKERK A/D IJSSEL – OKK hield zaterdag haar jaarlijkse onderlinge wedstrijd voor de gymnastiek- en turnafdeling. In totaal 145 jongens en meiden kwamen in actie op peuter-, recreatie- en selectieniveau.

Als eerste lieten de kleuters hun oefeningen zien. Ze gingen allemaal met een cadeautje en een diploma naar huis. In de eerste ronde was het meteen raak. Nikki van den Arend (pre-instap B) pakte een gouden medaille. Omdat zij het hoogste aantal punten van de ochtend behaalde, mag ze een jaar lang de wisselbeker voor de verplichte oefenstof bij zich houden. Bij de recreatiejongens presteerde Sven van Vliet het beste op zijn niveau. Bij de selectiejongens verplicht en keuze oefenstof waren dit Valentino Hogewoning en Cian van Baren.

In de tweede ronde was het Kaitlynn van Wijk die met een puntentotaal van 45,65 naar huis ging met het goud én de wisselbeker voor recreatie keuze oefenstof.

In de derde en laatste ronde was het de beurt aan de selectiemeiden. Evi Eeftink zette op niveau Jeugd 1 D1 de hoogste score (53,15 punten) neer bij de verplichte oefenstof. Zij ging net als Julia van Baren (keuze oefenstof, 46,65 punten) naar huis met de wisselbeker.

okk2

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.