Gezocht: sporters met een bewegingsbeperking

Deel dit:

ballenKRIMPEN A/D IJSSEL – Ondanks het grote aanbod blijkt er in en rond Krimpen aan den IJssel geen sport- en spelgroep te zijn voor mensen met een bewegingsbeperking. Dubbelfit Fysiotherapie en Corine de Haij hebben het voornemen hiermee van start te gaan.

Vanwege een ongelukkige sprong tijdens een bedrijfsvolleybaltoernooi kampt Corine de Haij zelf met een chronische bewegingsbeperking. “Als sportliefhebber zocht ik naar een goed alternatief, omdat een reguliere sport of sportgroep te hoog gegrepen is”, vertel ze. “Sporten in aangepaste vorm en onder goede begeleiding is daarom noodzakelijk.”

Dubbelfit Fysiotherapie en Corine de Haij willen een sport- en spelgroep starten voor mensen met een chronische of tijdelijke bewegingsbeperking. De Haij: “Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen met een spasme, mensen met gewrichtsproblemen of mensen met ernstig overgewicht. De sportactiviteiten worden op de persoonlijke situatie afgestemd waarbij plezier in het sporten voor op staat. De sport- en spelgroep zal in of in de omgeving van Krimpen aan den IJssel worden aangeboden op een doordeweekse avond. Wat de kosten betreft is het mogelijk dit via de aanvullende verzekering te laten verlopen en anders wordt een kleine bijdrage gevraagd.”

Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend melden via: dubbelfit@gmail.com of (0180) 512506. “Bij voldoende animo worden de voorbereidingen voor deze sport- en spelgroep gestart en ontvangen alle belangstellenden meer informatie en een aanmeldingsformulier.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.