Genomineerden sportprijzen Krimpenerwaard bekend

Deel dit:

DrukwerkKRIMPENERWAARD – De nominaties van de 14e editie van de Rabobank Krimpenerwaard Sportprijzen zijn bekend. In vijf categorieën zijn sporters, ploegen, clubs én vrijwilligers genomineerd. Uit alle voordrachten heeft de vakjury 25 namen geselecteerd.

In de categorie Sportman van het Jaar zijn er nominaties voor Jesse Stam (STV Lekstreek), Remco Schouten (STV Lekstreek), Olivier Bastinck (KDO Rhönradturnen), Bart van den Berg (Tennisclub Krimpen) en Jasper Bouter (Beach Team Nederland). Bij de vrouwen zijn genomineerd Bo Rook (Sportschool Tim Kool), Enid Duut (PAC Rotterdam), Fenna Klapwijk (PAC Rotterdam), Maria Lorenzini (Algemene Capelse Zwemclub) en Lisa Nobel (Volleybalvereniging Voleco).

Het eerste damesteam van volleybalclub Krimpen is genomineerd voor de titel Sportploeg van het Jaar evenals het eerste herenteam van volleybalclub Voleco, Voleco CMV 6 (Jongens D), het damesteam van voetbalvereniging Haastrecht en het eerste hereteam van tennisclub Lekkerkerk.

In de categorie Sportvereniging/-club van het Jaar zijn er nominaties voor tennisclub Lekkerkerk, de wielerjeugdploeg van de Waardrenner, sportcenter Koguryo, de Haastrechtloop en STV Lekstreek.

Vrijwilliger van het Jaar
De genomineerden in deze categorie zijn Eelco Loeve (Voltige Vereniging Krimpenerwaard), Koos en Joke Aarnoudse (voetbalvereniging Lekkerkerk), Kees Bouter (volleybalvereniging THOR), Fam. Van Duijvendijk (voetbalvereniging Spirit) en Conny Ponsen & Daniëlle de Jong (THOR Gym Bergambacht).

De definitieve verkiezing is van start gegaan. Iedereen wordt opgeroepen om via www.rabobankkrimpenerwaard.nl op zijn of haar favorieten te stemmen. Dat mag telkens eenmaal per categorie. De winnaars van de Rabobank Krimpenerwaard Sportprijzen ontvangen tijdens het evenement Krimpenerwaard in Beweging op 10 september behalve de roem een geldprijs.

Voor het eerst koos de Rabobank ervoor de gehele verkiezing online te laten verlopen. Marc van der Velden is verantwoordelijk voor het verloop. “Natuurlijk is dat even spannend, wanneer je een nieuwe formule toepast. Fantastisch toen de genomineerden in steeds grotere getale werden aangemeld. We merkten al snel: het lééft onder de mensen. Je merkt dat in de Krimpenerwaard de betrokkenheid groot is, en dat de keuze om de verkiezing online te laten verlopen omarmd werd.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.