Eerste editie Krimpenerwaards Mooiste smaakt naar meer

Deel dit:

mooisteSTOLWIJK – Zaterdag was het dan zover: de eerste editie van het hardloopevenement Krimpenerwaards Mooiste. Onder zonnige weersomstandigheden waren het de kinderen die de primeur hadden om de eerste stappen te zetten bij de Kids Runs. Onder begeleiding van DJ Jorrit en mascotte Elko de Beer werden ze opgewarmd voor hun vijfhonderd of duizend meter.

Hierna was de start voor de vijf en tien kilometer lopers. Vanaf een sfeervol en goed gevuld Dorpsplein in Stolwijk, waar de start en finish waren, gingen zij rond 16.30 uur van start voor hun ronde.

Het parcours leidde langs natuur en door dorpsstraten. Onderweg werden de lopers onder meer muzikaal ondersteund door een dj en kregen zij wat te drinken. Ook hadden vele supporters een plekje langs de route ingenomen. De ‘thuisblijvers’ konden op de hoogte blijven met de Krimpenerwaards Mooiste app.

Stolwijker Jaco van Buuren was de snelste op de tien kilometer. Hij noteerde een tijd van 35.01. Zijn plaatsgenoot Richard de Groot werd tweede (37.07) voor Haastrechtenaar Flo van der Vlist (38.06). Snelste dame was de Stolkse Maxime van Stam (47.04).

De vijf kilometer werd gewonnen door Haastrechtenaar Luc van der Vlist (18.37). Hij bleef Pascal Verbeek (18.44) uit Gouda nipt voor. De Goudse Daphne Lamboo (21.45) was de rapste bij de dames.

De organisatie laat weten met een goed gevoel terug te kijken op de eerste editie van Krimpenerwaards Mooiste.

Deze foto's zijn gemaakt door Zout Fotografie. Binnenkort volgen nog meer foto's. Foto's bestellen? Dat kan! Mail…

Geplaatst door Krimpenerwaards Mooiste op zondag 4 september 2016

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.