Eerste Cultuur- en SportFair Krimpenerwaard

Deel dit:

sportfairLEKKERKERK – Sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk is zaterdag 18 juni het decor van de eerste Cultuur- en SportFair Krimpenerwaard. Belangstellenden kunnen hier kennismaken met vele verschillende culturele- en sportactiviteiten.

Cultuur-, vrijetijdsorganisaties en sportverenigingen presenteren zich op de Fair op aantrekkelijke wijze. Bezoekers kunnen meedoen met diverse culturele-, sport- en beweegactiviteiten, genieten van optredens en informatie krijgen op de cultuur- en sportmarkt. De toegang is gratis.

Nu al is bekend dat er veel sporten zijn met een actief programma: duiken, atletiek, tennis, jeu de boules, hockey, handboogschieten, schaatsen, wandelen, wielrennen, zwemmen, waterpolo en nog veel meer. Daarnaast zijn er koren, dansgroepen en andere cultuurverenigingen en –organisaties die zich presenteren. Stichting Kinderdagverblijf Nederlek zorgt voor een KidsFunPark, met een spelparcours en springkussen.

Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek opent de Cultuur- en SportFair om 11.00 uur. Het programma duurt tot 16.00 uur. Van jong tot oud kan men deelnemen. Voor kinderen is er een zeskampkaart. Wanneer ze meedoen aan zes activiteiten verdienen ze een mooie medaille. Na afloop is er een gezellige nazit op het terras van het clubgebouw op het sportpark.

In het clubgebouw zijn de hele dag presentaties voor bestuurders en betrokkenen van verenigingen. De presentaties gaan over sponsoring, fondsenwerving, duurzaamheid, vrijwilligersbeleid en wet- en regelgeving.

Aanmelden
Cultuur- en Sportverenigingen die zich willen presenteren kunnen zich nog aanmelden.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.