Dilettant heeft geen kind aan Overmaas

Deel dit:

dilettant KRIMPEN A/D LEK – Vierdeklasser Dilettant had zaterdagmiddag geen kind aan Overmaas. Het duel in Rotterdam eindigde in 0-8.

Dilettant begon gedreven aan de wedstrijd en al in de derde minuut leverde dat resultaat op. Michel van den Herik was net wat alerter dan een Overmaas-verdedigers en zijn voorzet werd door Jesper van den Adel simpel ingetikt: 0-1.

Na eerst nog een schot van Remco Mulders voorlangs was er even later een fraaie steekpass van Raphael van der Ham, die na een overstapje van Michel van den Herik, Robin Segers bereikte. Alleen voor de keeper tekende laatstgenoemde beheert de 0-2 aan. Dilettant bleef sterker en er waren mogelijkheden voor Raphael van der Ham en Michel van den Herik, maar de stand wijzigde niet. Tot in minuut 23 Remco Mulders zijn tegenstander te vlug af was en zijn voorzet vanaf de achterlijn was een intikker voor Michel van den Herik. Met deze goal was de wedstrijd gespeeld en Overmaas kon wat terugdoen, maar echt gevaarlijk werd het niet. Na ruim een half uur weer succes voor Dilettant. Op rechts ging Jesper van den Adel door en zijn voorzet werd door Remco Mulders beheerst afgerond: 0-4.

Na rust bood Overmaas, mede ingegeven door een aantal wijzigingen, wat meer tegenstand. Veel resultaat leverde het niet op omdat al in minuut 48 Marnix van den Adel een penalty kon verzilveren. Terecht gegeven vanwege een handsbal in het strafschopgebied. Een paar minuten later ging Remco Mulders op rechts goed door en zijn voorzet werd door Michel van den Herik binnengetikt. Daarna ging het spel wat meer op en neer en ook Overmaas forceerde wat cornerballen. De laatste minuten ging de conditie wat meer meespelen en zo kon Jesper van den Adel een voorzet geven op Michel van den Herik. Van dichtbij was het voor laatstgenoemde gemakkelijk de 0-7 op het scorebord te brengen. Direct erna een enorme kans voor Sven Schilders, maar van dichtbij werkte hij de bal naast. Een goed genomen vrije trap van Stefan de Kok belandde via de keeper tegen de paal. Daarna was het Marnix van den Adel, die met een kopbal de eindstand op 0-8 bepaalde. Dat gebeurde uit een goed genomen corner van broer Jesper. Het laatste wapenfeit was een hard genomen vrije trap van Marnix van den Adel, die voor Dilettant net langs de verkeerde kant van de paal achter ging.

Door deze overwinning blijft Dilettant in het spoor van koploper Lekkerkerk, dat eveneens weer drie punten bijschreef.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.