Dilettant doet zijn plicht tegen Hermandad  

Deel dit:

dilettant KRIMPEN A/D LEK – Dilettant behaalde zaterdagmiddag een verdiende thuisoverwinning op Hermandad. In een plichtmatig duel versloeg het het Rotterdamse tiental met 7-0. Nog steeds is de achterstand van Dilettant op koploper Lekkerkerk slechts één punt.

Dilettant had direct het initiatief en er waren kansen voor Michel van den Herik en vooral Marnix van den Adel. Maar het vizier stond op dat moment niet op scherp en dat zou in deze wedstrijd verder zo blijven.

Na ruim een kwartier was het aanvoerder Remco Mulders, die een goede voorzet van Jesper van den Adel met het hoofd verzilverde. De ban was gebroken en het publiek ging er eens goed voor zitten. Remco Mulders trof nog de paal en het duurde tot minuut 42 voor de voorsprong kon worden uitgebreid. Robin Segers kopte een bal goed voor en Jesper van den Adel kon binnentikken. Even later tikte Remco Mulders de bal tegen de paal, waarna Roy Schep in de scrimmage alert reageerde en de 3-0 ruststand liet aantekenen.

Na rust weer een alleen maar aanvallend Dilettant met al snel succes voor Michel van den Herik, die een voorzet van Marnix van den Adel verzilverde. Wat later een tot tweemaal toe reddende keeper van Hermandad, maar de intikker van Remco Mulders was ook hem te machtig: 5-0. Van een wedstrijd was allang geen sprake meer omdat Hermandad al een tijdje met acht man aan het spelen was. Gelukkig was er nog een goede voorzet van Sven Schilders, die Marnix van den Adel kon binnenkoppen en daarna bleven er kansen komen voor Dilettant. Aan de andere kant was het zowaar Raphael van der Ham, die op de doellijn moest voorkomen dat Hermandad kon tegenscoren. Vlak voor tijd kon de mee opgekomen Lennart van der Linden de stand uitbreiden. Hij tikte een voorzet van Sven Schilders binnen en daarmee had Dilettant zijn plicht gedaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.