Boeiende sponsoravond voetbalvereniging Dilettant  

Deel dit:

dilettant1 KRIMPEN A/D LEK – Om de sponsors van voetbalvereniging Dilettant te bedanken, werd afgelopen week door de sponsorcommissie een sponsoravond georganiseerd. Deze avond was met ruim 25 aanwezige sponsors weer een groot succes.
 
Voorzitter Michel Hendriks trapte de avond af met informatie over lopende zaken, waar Dilettant nu staat en waar de club uit Krimpen aan de Lek naartoe wil. Dit met name door middel van het beleidsplan 2016-2021. Aansluitend gaf de Rabobank een bedrijfspresentatie waarin onder andere uitleg werd gegeven wat zij voor verenigingen doet en werd het nieuwe Rabo-product ‘de smartpin’ geïntroduceerd.

Vanuit de SSD (Stichting Sponsorgroep Dilettant) volgden zeer positieve berichten. Ed Versluis kon mededelen dat vrijwel alle huidige SSD deelnemers toezeggingen hebben gedaan voor het volgend seizoen. Ook shirtsponsor Roodenburg heeft het contract met een jaar verlengd.
 
Vervolgens nam Dilettant penningsmeester Marc van der Linden de honneurs waar van Maurice Krul (bestuurslid sponsorcommissie) om over de sponsormogelijkheden bij Dilettant te vertellen. Naast de traditionele vorm van sponsoring is in het huidige seizoen ook bij Dilettant-leden voor een alternatieve manier van sponsoring aandacht gevraagd zoals het inzetten van Sponsorkliks, de Vriendenloterij, de actie ‘Fietsenvoorjeclub’ en de Rabobank clubkas. Tevens is het clubbestuur onlangs met Fysio Medisch Centrum Jordens voortzetting van hun sponsorschap overeengekomen voor de duur van een jaar, waarin Jordens zal sponsoren op basis van te leveren diensten.  
 
Tot slot is Marco Goudswaard door Michel Hendriks voorgesteld als nieuw lid van de sponsorcommissie.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

1 Bericht

  1. We komen weer bij jullie

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.