Bekende namen in dameskoers 55ste Wielerronde Lekkerkerk

Deel dit:

Wielerronde vrouwen 2016-2707 LEKKERKERK – Stichting Wielercomité Lekkerkerk is er ook dit jaar in geslaagd om Marianne Vos naar Lekkerkerk te halen voor de Wielerronde van Lekkerkerk op Hemelvaartsdag 25 mei. De komst van de renster uit Babyloniënbroek is mogelijk gemaakt door Ad Scheer van Partycentrum Amicitia Lekkerkerk.

Naast Vos hebben meer grote namen aangegeven naar Lekkerkerk af te zullen reizen, zoals Gracie Elvin en Amanda Spratt. Twee Australische grootmachten. Wielercomité Lekkerkerk is bijzonder gelukkig met de komst van deze twee dames dat mogelijk is gemaakt door Alblas Vloeren en Alclean in Krimpen aan den IJssel. 

Beide dames zijn twee keer kampioen van Australië geworden. Amanda Spratt is de kampioene van 2016 en Gracie Elvin eindigde vorig jaar als tweede in de Ronde van Drenthe en legde ook beslag p het zilver bij de koers Dwars door België. Zij zullen zich zeker gaan zich mengen in de strijd om de ronde van Lekkerkerk 2017 op hun naam te brengen. Maar de concurrentie is groot. Want ook regionaal renster Kimberly Nieuwerth uit Bergambacht en Chantal Blaak, de winnares van Gent Wevelgem 2016, hebben zich voor de ronde van Lekkerkerk ingeschreven.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.