BC Sluyk Lekkerkerk zeer succesvol

Deel dit:

badmintonLEKKERKERK – Alle eerste teams van badmintonclub Sluyk Lekkerkerk zijn in de voorjaarscompetitie tot nu toe zeer succesvol.

In de uitwedstrijd tegen ESPE Papendrecht, de huidige nummer een, wist het eerste jeugdteam een 4-4 gelijkspel te behalen waardoor het Lekkerkerkse team op slechts drie punten achterstand een mooie tweede plek bezet. De herendubbel werd door Dylan Schouten en Mika Kleinendorst verloren, maar Denise Sol en Elvira Sloof maakten dat direct weer goed met winst in de damesdubbel. Ook in de enkels wonnen beide dames en verloren beide heren. In de mix-partijen was er winst voor Mika en Denise en verlies voor Elvira en Dylan.

Bij de senioren staat het eerste herenteam van BCL op een eerste plek door een 2-6 overwinning op Conquesto. In de eerste twee herendubbels moest het team nog warmdraaien. Zowel Alex Boon en Werner Hendriksma als Jasper Benschop en Mark Noorlander verloren deze dubbels in drie sets. Daarna kwam het team op gang. Jasper Hak, Alex, Werner en Jasper Benschop wonnen allen hun enkel-partij. Ook in de laatste herendubbels grepen Alex en Mark en de beide Jaspers de winst.

Het eerste damesteam van BCL behield de eerste plek door een 4-4 gelijkspel tegen De Ritte Spijkenisse. Ook hier gingen de eerste twee dubbels, met Sandra Both en Cavoa van der El in de eerste en Marjolein Kok en Bojoura Paling in de tweede wedstrijd, verloren.

Vervolgens wisten Sandra, Cavoa en Marjolein hun enkelspel te winnen en konden, na verlies van Cavoa en Bojoura in de dubbel, Sandra en Marjolein de laatste dubbelpartij op hun naam schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.