Badminton Business Toernooi: inschrijving van start gegaan

Deel dit:

badmintonLEKKERKERK – Sportieve ondernemers hebben ‘m al in hun agenda gezet: zaterdag 28 oktober, het Sortimo Badminton Business Toernooi in sporthal De Bakwetering te Lekkerkerk.

Vorig jaar beleefde het evenement haar eerste editie en leverden ruim 25 bedrijven teams. Na afloop konden de deelnemers en hun supporters een topmiddag, afgesloten met een gezamenlijk koud en warm buffet.

“We hebben toen meteen besloten om in 2017 op herhaling te gaan”, vertelt Marc Molenaar, medeorganisator en directeur van A. Molenaar Hoveniersbedrijf uit Bergambacht. “De opzet is in grote lijnen hetzelfde als die van vorig jaar. Het badmintontoernooi duurt van 15.00 tot 19.00 uur. Aansluitend gaan we met elkaar eten en netwerken. En uiteraard is er dan ook de prijsuitreiking.”

De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen. “We verwachten wederom een volle bak”, glimlacht medeorganisator en bewegingscoach Ineke van Vliet. “Het Sortimo Badminton Business Toernooi is dé plek om samen te sporten en contacten op te doen met andere bedrijven. Letterlijk ‘netwerken’ dus. Badmintonervaring is niet belangrijk, zin in een gezellige middag en avond wél. Per deelnemend bedrijf kan men met minimaal twee en maximaal zes personen inschrijven. Dat mogen medewerkers zijn, maar ook relaties van de onderneming. Alle deelnemers worden gemixt met spelers van andere bedrijven. We spelen alleen dubbelpartijen. Voor rackets en shuttles zorgt de organisatie. Ook mooi: een deel van het inschrijfgeld komt ten goede aan Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een regionaal goed doel dat we van harte ondersteunen. We raden aan om niet te lang te wachten met aanmelden, want vol is vol.”

Het inschrijfgeld voor het Sortimo Badminton Business Toernooi bedraagt dertig euro per speler van een team (inclusief buffet en twee consumptiebonnen per persoon). Aanmelden voor het toernooi kan bij Ineke van Vliet, tel. 06-22828136. Mailen kan ook: inekevanvliet20@hotmail.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.